Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö, adjö...

Jag e så ensam,
håll mig hårt,
jag e så ensam,
jag vill bara bort, bort, bort...

Så nu jag säger stolt adjö,
så dör jag nu, ack unga mö...

Adjö...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 537 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-22 15:26



Bookmark and Share


  lycksele
Du ska väl inte gå å dö, va??
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson