Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Universums store hjälte


Saryantudra

Saryantudra satt högt på sitt berg,
blickade ut, blickade långt,
då himlen blev röd och tog färg,
dagen var slut, han gnola' en sång.

"Ingen kung skall mig tvinga till något,
varken skatter, varken bot,
och högt i höjden skall sjungas herrens lovord,
Saryantudra är fri, Saryantudra har ro!"





Fri vers av Henrik Svensson
Läst 439 gånger
Publicerad 2010-04-21 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson