Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till de som älskar - både på poeter o ute i världen (skriven 2007-03-13, fann den igår)


Hur är känslan?





Är sötman bättre än det salta?
Är drömmen om ett bättre liv en dröm utan slut?
Är vi alla bundna vid varandra? Hon och han, du och jag?
Att vilja vara någon nära, att leva två och två, att ty sig till någon - är det skönhet?

Tusenfalt ja!

Kärlek är skönhet, skönhet är du och jag,
och du och jag är helheten, alltet intigheten och bortomheten.
Du blir jag, jag blir du, och vi - ett med skapelsen bundna
till livets kretslopp.

Dröm, älska och hoppas

Kram
- Henrik




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-06 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson