Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag den 14e december


Födelsedagen

Hej alla glada,
ida' é de en vanli' varda',
men inte för mej,
en lustig liten grej
ty jag föddes på denna da'.




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 510 gånger
Publicerad 2009-12-14 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson