Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min tjej... jag längtar till dej:-)


Maria

Jag tänker på dej,
dina ögon som tindrar,
dina läppar så mjuka,
din kropp, din hud jag vill känna...
Jag tänker hela tiden på din beröring,
jag tänker på dig hela tiden- på din beröring...
Kramas o kyssas o kramas o...
...ja, allt det där man gör sådär - tillsammans...
Du och jag - varje dag...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 474 gånger
Publicerad 2010-02-08 14:42



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Så vackert gulligt gudagott
En ljuv kärlekssaga.
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson