Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje förutsägelsen

I sina drömmar utropas den ohelgades önskan.
"Dräp en av varje kön och ålder varje morgon...!
Mata dem sedan till bestarna!
Sen vill jag sova!"
Helveteshundarna skola slita i köttet girigt,
dock blir det för giftigt för dem.
De dör. I dess ställe stiger en drake,
som i sin vrede över sin död,
badar världen i ännu mer eld.
Helvetesgudarna frodas och får fart.
Döden träder an och sveper bort motståndet.
Allt dör.




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 207 gånger
Publicerad 2008-10-22 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson