Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FUNDAMENTAL

Flickan hämtar kjoltyg för att värma lår

nakna hudparti blottas så lätt

sakta brinner hon upp

fryser ändå

hysteriskt

Hon kunde en dag känna sin starka längtan

efter skapandets ljuva tider

känna flitigt begär

av morgondag

underbar

Idag är hennes rum besudlat av återblick

av försök till en lång strävan

efter drömlik dimma

en känsla av

födelse




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-22 23:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"I dag är hennes rum besudlat av återblick"

Det har mitt varit i många år.
En intressant formulering du åstadkommit där.
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson