Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. när skriva är mer än att skriva :P   (not.: "slutet" med betoning på e) annars ser det lite småfel ut, iaf svårförstått..:) - men kunde ha lämnat åt tolkning jag vet... ^^



Uppluckring

 

~

när man glömmer att stolen är hård

natten är kall

sängen är tom

när man glömmer att

 

livet är slutet i födelse

död

och gränserna ute och svävar

 

när man glömmer att stolen är hård

 

ligger grannen under illa till

~

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-23 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri