Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns inget mer att göra.



Djupare och djupare in i insikten


Om att allt har ett slut


Har närmat mig länge nu


med snabba men ändå motvilliga steg



Finns inget mer att göra


Inget mer att säga



Kärleken är som en saga


Den är sällan


väldigt sällan


Eller aldrig



Sann



Så jag tar mitt hjärta


och jag går en annan väg



Måste finnas en annan väg



Glasklart att den inte är här



vid mitt vägskäl





Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-23 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean