Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förekommen insändare


Om ljudterrorism



”I lördags riggades en scen upp vid min stadsdels folkskola för offentligt oväsen hela eftermiddagen i form av skrik och vrål och dunka-dunk in absurdum, vilket omöjliggjorde varje annan aktivitet i närheten, då med sådan ljudterror i öronen det varken går att arbeta, då all koncentration förstörs, eller vila, då det inte går att koppla av, då stängda fönster inte hjälper, och då oväsendets vibrationer bara gör en förbannad hela tiden.

Vad man inte kan fatta är hur folk kan tycka om sådant, hur det kan dra publik som inte får ont i öronen, hur folk kan kalla orent oväsen förstärkt med dundervolym för musik när inte en ton är ren, och hur de fullkomligt kan ignorera, köra över och inte visa någon hänsyn till alla som lider av detta, inte bara folk som bor i området utan även katter och hundar.

Man kan snart sagt inte gå in på ett enda offentligt ställe mera utan att bli utsatt för terrorhjärntvätt genom övervolymiserad skvalmusik, som tvingar en att skrika om man vill föra ett samtal. Det finns ju numera lagstiftning mot miljöförstöring. När skall det äntligen komma lagstiftning mot den audiella miljöförstöring, som på offentliga platser hjärntvättar folk mot deras vilja med ensidigt aggressiva ljudterrorvolymer utan någon musikalisk halt alls och som bara måste göra envar förbannad som sålunda tvångsmatas med oväsensdiarréer mera psykiskt ohälsosamma än vad skräpmat är för hälsan?

’martyr för rockterrorn’

(Vänligen iakttag min anonymitet för säkerhets skull för undvikande av repressalier.)”




Övriga genrer av Aurelio
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-23 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio