Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi som terapi

Det lilla livet andas och knorrar i sin barndom
Växer, frodas, vaggas in i det som är nu
Där tar det fart och fullkomligt exploderar
Som färg över en målarduk

Det lilla livet som var så litet i sin oskyldighet
Blomstrar, gråter, uttrycker det allra innersta
Där lågorna bor som ökar i sin styrka
Som bränner hela landskap

Det lilla livet är inte ett litet liv längre

Det är ett blyertsstreck på ett papper

En knapptryckning på mitt tangentbord





Ett sjuhelsike till terapi




Fri vers av Nephlinea
Läst 713 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-23 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea