Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur En närmare ankomst (2)

du bara lämnade

dina ord här

stjälpte av dom

och under natten

utanför mitt fönster

planterade någon om husen

så när jag vaknade

hittade jag ingenstans

gatorna husen

allt hade bytt plats




Fri vers av Nahojland
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-23 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland