Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en reflektion över varann


Varann

Tänk när vi inte finns längre

Då kan vi inte vara med varann

Vi kan inte dricka champange med varann

och se varann i ögon och säga

att vi älskar varann

Vi kan inte smeka varann

och njuta av att kyssa varann

och älska med varann

som vi brukar

Vi kan inte le mot varann

och se på varann och känna

hur mycket vi betyder för varann

När vi inte finns längre

så har vi inte varann

© YM Bohman -08

 




Fri vers av Njord
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-23 21:53



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
De där tankarna känns onekligen igen..hur allt en dag bara skall rasera och vara över..kan man inte fatta..vill man inte fatta...dina rader talar särdeles viktiga ting..hur vi skall se oss omkring och värna och akta det som är..ta vara på -tack
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER