Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåmusslan

 

Sökte orden i natten

men endast tystnaden
och den blå smärtan

öppnade sin port




Fri vers av Rachel Roth
Läst 306 gånger
Publicerad 2005-08-07 10:06



Bookmark and Share


  Livia
ja så känns det ibland, mycket bra!
2005-08-07

  himlens hemlighet VIP
stark...och vacker
2005-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth