Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1.0


[ingen ^ ting]


det som svalkar
min feberheta panna
om natten med eggen
från ett nysmitt svärd
          

det som fäster min blick
på innebördernas vokaler
bortom brisens alfapunkt


jag känner vad det är


ty, jag har älskat det
        och hatat det


men jag gräver hellre
in i granitbergets hjärta
med mina bara händer
än nämner dess namn

 

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-24 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet