Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande Estradpoesi


Levane Estradpoesi,
av förnämaste
kvalité
förhöjde min
lördagskväll.


I Vitabergsparkens
enkla amfiteater,
på nötta träbänkar
njöt vi i skymmningen.


Omringade av
ekarnas gröna sus,
lyssnade vi till
detta lustspel,
av musik, sång
och mustiga
textframträdanden.


I publiken satt
gamla och unga,
kvinnor och män,
barn i alla åldrar.
Kaffetermosar
samsades med
saftflaskor och
bullpåsar.


Skön avspänd stämning
i denna värld av ord
som föll som ett stilla regn
eller mullrade som
ett ståtligt åskväder
full av kraft och energi.


Skratten ekade
mellan ekarnas stammar
applåderna ångade
i bänkraderna.


Hyllade artister som
bjuder in oss
med fribiljett
till en
poetisk
sommarkväll i augusti...




Övriga genrer av Idun 1
Läst 285 gånger
Publicerad 2005-08-07 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idun 1