Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är det författarens uppgift/skyldighet att uppge vad som skrivs om - egentligen? om man verkligen bara skriver om den där vackra blomman då? jo , ingen tror en.. hehe^^ heter blomman Fia eller nåt, ja då tros det så den behöver inte ens gödning.. :) <


omigen om ormtungor

 

~

är

ej

skyldigheten nej

 

reta ormar

kul barngöra

i somrig hoppbackes stenrös

 

tusentals huggormsespingar

naturens under

därunder i mångfalld mellan sten

stora små krylla

omvarann

 

fylla spann med nytta

 

 

Skvallermadams bytta tömd

bytta tömd

 

 

tömma gift

tömma gift

tömma gift

 

i luften

i bägare

i provrör

 

för annans helande

 

tack

 

Snake; Totem - Transmutation

~

 

 

 

*

för övrigt har jag Berit och Kent

som väckning på morron, så ni vet nu då!

 

tsssssss---zzzzzzzz-----> glada dagars kraft kör mig ur sängen

i stolt "resning" av energi. Ta med det också... :P

(hört om Kaduseus Stav?)

 

healing är

healing

 

är healing

*

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 763 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-24 06:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri