Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur En närmare ankomst (5)

går i ett skönt töcken

bland tumlande löv

när jag plötsligt står

mitt i en virvel av dom

tror att jag ska transporteras

lyftas någonstans

men jag står kvar

hela tiden kvar

och när löven skingras

går jag vägen fram

känner att jag utökats

att något hållit om mig




Fri vers av Nahojland
Läst 394 gånger
Publicerad 2008-10-24 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland