Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. tammetusan jag förstår detta krig som utspelar sig överallt - från grottväsen till vad? inte 17 några högre stående väsen i alla fall..


"Diss A point; ment" to be a fuck for life or?

 

~

ska det vara så svårt erkänna sig ha fel ibland?

ja fel

 

som i att inte ha förstått

inte hört eller inte minnas

inte sett eller varför inte bara

 

ha en annan värdering

 

ska det heta fel i felbedömarens ögon

 

 

(ögon är ju också ett sätt att se..

värden och männskor me'..bahh!)

 

 

så får det väl heta fel då

 

alltså

 

ramlar världen ihop för de'?

~

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-24 11:27



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Man kanske skäms för sina misstag...
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri