Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idolblogg - jo så får man väl kalla den

 

Kevin tycker flera

Lars tycker min dotter

men kan en göra det till synes omöjliga

göra ABBA till Bowie

 

ja då smälter jag till en liten pöl

 

Johan är BÄST!




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-24 21:42



Bookmark and Share


  korpfjäder
vad är det man ska förstå här då?
2008-10-25

  Smurfan
Jag håller helt med dig, JOHAN är bäst.
:)
2008-10-24

  DanSan
****************************

EeeHhhh , , , skönsmekande rader
till toner av BOWIE??? ABBA . . .
och jag gillar . . .

*APPLÅDER*

****************************
2008-10-24

  lyckeli
Ja, gud ja! Tioåriga dotter och jag har hejat
och båda tycker (ungefär på samma nivå) att
han är uuuuuursöööööööt.... Vi simmar med
dig i pölen Lena ; )
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP