Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

endast när jag är naken

du älskar mig
med mig
ja, du älskar mig
när jag är naken

du tar på mig
i mig

naken



du söker efter ställen
på mig
i mig

som ingen förr besökt


du vet inte
fortfarande inte
att varje partikel av mig

redan avslöjat

att även din själ är naken




Fri vers av lizanystrom
Läst 480 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-10-25 11:13



Bookmark and Share


  Gryft
Så fint..
2008-11-21

    ej medlem längre
verkligen jättebra gumman.
älskar slutet <3
2008-11-04

    sunnanvind
Du skriver mig gåshud här..väldigt bra..applåder!
2008-10-27

  Larz Gustafsson VIP
Kvinnan har ett försprång då det gäller det emotionella. Och så har ni ju intuition...
2008-10-26

    vemod
jag har läst alla dina texter och du skriver verkligen bra!:)
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

lizanystrom
lizanystrom