Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har nu fyra kvinnor igång

 

 

Jag har nu fyra kvinnor igång

det är praktiskt och lagom behändigt

Det är ungefär vad jag klarar av

fler än så går inte att hålla igång

 

Ibland kräver någon av mina kvinnor mer

då får jag hålla de andra på sparlåga

Man får göra så,

ge lite mer till den som har behov

 

Igår till exempel behövde min tvåa mig hela natten

när det egentligen var min treas tur

För mig spelar det inte så stor roll

vem av dom som får njuta av mig

 

Men då får jag vara noga med schemat

ändra och stryka, rätta till, så allt blir rättvist

Kanske får jag skaffa en femte

som kan sköta bokföringen

och någon annan syssla vid behov




Övriga genrer av micke marin
Läst 428 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-10-25 14:59



Bookmark and Share


  genni VIP
Hoppsan, vad ska jag lämna för kommentar här.....ja, jag får väl bara säga lycka till :)
2009-05-05

    Tea Alex
*skrattar*
2009-04-26

  Epione VIP
Tvåan får ta bokföringen jag tar något annat. hihi
Den här var rolig..
Tack för skratt
2009-04-18

  lodjuret/seglare VIP
konstigt, jag råkade läsa de där fyra som fjorton och blev imponerad, nu känns det litet avslaget, min bror har också fyra brudar i sitt hägn, själv skulle jag int orka med en och en halv ens
2009-04-03

  Blåbäret
"För mig spelar det inte så stor roll vem av dom som får njuta av mig" ...men nu var det jag som njöt av dig...eller i allafall av din text, men det kanske inte heller spelade någon roll? *skrattar*...underbar text som bjuder på det bästa av allt...skratt
2008-10-27

  comvidare
Haha, den gillade jag minsann. Ibland är du rolig på så himla oväntade sätt.

Prommenerade på Högslätten idag och saknade ditt sällskap. Blåbärsriset där tillhör dig.
2008-10-26

  LassO
"inte fler"???? ;=)
2008-10-26

  Lyckohäxan Enediel
Haha alltså jag fattar inte hur enkla en del män är...bara FYRA kvinnor?? Skojar du lite nu eller?!
Behöver du åtta kvinnor så kan du ta mig...jag är schizofren och har gott om tid ;)
2008-10-25

  Angeldust
Håller med Bjarne, du behöver en kompanjon ha ha kram tinny
2008-10-25

  Havsbris
och nu är du läsvärd
vännen ;o)

grattis för platsen!!

Njut bara...
kram ;o)
2008-10-25

  korpfjäder
Hörrdu, har du nallat små blå piller nu igen?
2008-10-25

    Maria Malm
Skrattar..varför inte en till varje veckodag?
2008-10-25

  lyckeli
Busy, busy, busy lull, koka kittelen full.... ; )
2008-10-25

  Havsbris
ahhahahhahah

kanske Lena har
rätt?? ;o)

Kanske du skaffar 6,
blir billigare med halv duzin
säger de
ahhahhahahha
2008-10-25

  Lena Krantz VIP
Ha ha....

och sen vaknade du..

;o)
2008-10-25

  Bjarne Nordbö
Du behöver en kompanjon. ;)
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin