Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De finns på nätet, de rappar och sjunger hiphop etc , de är många.....


"BARNFÖRSTÖRARNA !!"

Har ni ,föräldrar, hört på texterna ?
De rappar om knark , "hata poliser", döda och horor
Diskriminering: "...en fet jävla brud .."
Ja, detta DOMINERAR utbudet och det lyssnar VÅRA BARN på !
DAGLIGEN ! Ken Bring, Emilush, Anton och allt vad de heter......
VAD tror ni våra 6 till 10-åringar sjunger SJÄLVA se´n ? Ja, INTE är det "Här kommer Pippi Långstrump !" Tyvärr, de tar efter dessa samhällsföraktande rappare och hiphopare som, i flera fall, har GROV KRIMINALITET i "sitt privata bagage" !
DET ÄR DAGS ATT VI FÖRÄLDRAR REAGERAR MOT DETTA ! VI MÅSTE, GEMENSAMT, FÅ VÅRA BARN ATT LYSSNA PÅ ANNAT ! OCH FRITIS OCH DAGIS MÅSTE SLUTA SPELA SKITEN !! TA UPP DET PÅ FÖRÄLDRAMÖTENA !!!




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-25 17:06



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Precis rätt, och dessutom blir barnen mycket lugnare både på fritiden och i skolorna om de finge lyssna till lugnare musik.
Jag lyssnar aldrig på rap - för DÅ blir jag orolig i själen.....samma takt, hela tiden, olika texter, hemska texter.....ONORMALT....Myndigheter och föräldrar, ansvariga måste stoppa detta som påverkar, både unga och yngre....
2008-10-25

  aol
så rätt har du så ruggigt att få reda på sånt våra barn är ju framtiden
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska