Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött, trött, trött, så trött...

Jag är så less på min vardagspoesi

om årstid och annat utan botten i

och alla dikter om kärlek så smäktande het

med mängder av klyschor som fastnar som klet

och hjärta och smärta och helvetes plågor

om karlar, om kvinnor, om själar i lågor

Men ej kan jag tysta den känsla som brinner

och ej kan jag sluta skriva i den mån jag hinner

hur mycket jag än är trött på sinne och röst

så lever ändå Orden i mitt bröst




Fri vers av Bellissima
Läst 641 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-10-25 19:28



Bookmark and Share


  Undine
Vilket härligt flyt!
2013-05-03

  Lollitta VIP
hur mycket jag än är trött på sinne och röst

så lever ändå Orden i mitt bröst






NEGERAR INte ......++++
2013-04-08

    ej medlem längre
härligt !!
2013-02-27

  Blåbäret
och låt det leva...för jag njuter, läser och blir inte det minsta less...du är begåvad
2008-10-27

  mare VIP
Underbara ord !!
2008-10-26

  genni VIP
Det här var bra!
2008-10-26

    LisaL
men andra uppskattar dina ord, så fortsätt att skriva...!
2008-10-26

  lyckeli
Åh, vad jag känner som du...trött på mina egna ord
på print, ändå fortsätter jag skriva...
och jag kan inte ens få till rim...
fast du är duktig, gabi...
2008-10-26

  Maria T
Fint diktat om vardagspoesi
utan botten
2008-10-26

  Larz Gustafsson VIP
Härligt skrivet, Gabriella!
Delar din upplevelser!
"Känns det bara äkta är det svårt att stå emot som Stig Vig i Dag Vag sjöng.
Kommer det från hjärtat blir det inte klyschor.
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima