Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror gör man i kyrkan, och kyrkan finns inte

Jag trodde du var allt
Allt och lite till
Som strålarna på solen
Grönheten i gräset
Ja du vet, betydelsefull

Men tro har aldrig gett mig något
Utav värde

Nu vet jag
Att du är ingenting
Precis som alla andra
En lögn, ett påhitt, en saga

För bra för att vara sann




Fri vers av Cee
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-25 23:15



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Gudstron är som en blocketannons om en alltför billig stereo.

Men, den inre tron är så stark, när den väl är övertygad. Men låt tron belysa dig själv. Tro på dig själv.
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Cee
Cee