Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljuga sig fri från skuld är att lägga spetten i kors för fortsatt umgänge. Duktigt, men usel teknik. men kostar inget att ta.. Synd på dig själv bara. Ha så kul me' valet. Här tackas för erfarenheter *bugar sant äkta och ödmjukt* Namaste. Lev


Strandnära II

 

 

~


resten
ligger därborta

hakan i golv
hör du skvalpet

medan svaljet inte rymmer mera
försöker få ner det sista

lögner ger äkthet för insikt
ingen risk man glömmer


svårt att svälja med leende


behövs inget mer
men resten

 

resten

 

vittnar lång lögn

vittnar vittjande

rätt att suga ur

 

förstår inte sånt

förstår inte sånt

 

tälten är biliga i år

vi hörs

antagligen inte igen

~

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-26 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri