Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden


Tids haiku

Klockan vrids tillbaks

Tiden är normal igen

Vintermirakel

 

© YM Bohman -08




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-26 08:15



Bookmark and Share


  Havsbris
ojj

nu fick du vännen
en guld stjärna,
så du vet att även
mirakler händer
i poeter.se
ahhahhahah

vill bara göra dig
le liten ;o)
Grattis och kram
natti!
2008-10-26

  Havsbris
ahhahhaha

din ironi gör mig
att skratta gott,
om än det nu var
en ironi ;o)

Tiden en till illusion
vi hittade på, ett
sätt att bli kontrollerad
så mycket frid vi har
hahahhaha och vi inte
kan kontrollera alls...

De mirakler skulle
hända oftan ;o)
2008-10-26

  Gunnel Eriksson VIP
Det är skönt med normal tid.
Du är som alltid aktuell
2008-10-26

    ej medlem längre
Aktuell dikt.. med en fin reflektion i... att nu känns tiden normal igen. Så känner jag det också.. att solen skall stå högst kl. 12.. och inte kl.13
2008-10-26

    Bodil Sandberg
Ja nu är tid för annan tid - må den bära fröjd och frid!

Härligt positiv haiku!!
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER