Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryska dockor

Så har ännu en enhet bildats
Ett skal utanpå de andra skalen
Ett liv utanpå de andra liven

Och allt som har varit finns kvar
lagrat latent i en annan form

För vi är inget annat än ryska dockor
som bär våra jag i oss själva




Fri vers av Martina Östlin
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-26 13:51



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet.
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin