Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förälskad i ett minne



jag var bara kär i dig när du inte var här.
jag var bara förälskad i ditt minne.
jag var bara vacker i dina ögon när ingen vackrare var där.
så fort hon kom var jag bortblåst ur ditt sinne.




Fri vers av mollimo
Läst 431 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-26 14:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att älska på avstånd när inte verkligheten är här och vara förälskad i ett minne - är livsfarligt, det kan bli bortblåst. Men ändå beskrivs verkligheten så bra!
2017-01-11
  > Nästa text
< Föregående

mollimo