Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur En närmare ankomst (6)

säger inte vad jag ser
vill inte skrämma dig
men ett regn av röster
närmar sig
ett långt regn
rakt över gräset
vi måste gå
kan inte vara kvar här
det är kallt
om armar och axlar




Fri vers av Nahojland
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-26 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland