Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur En närmare ankomst (7)

att det är nånting med dig
att vi är ganska nära
kanske en himmel
som spräckts utav kylan
att stjärnorna läckt ut




Fri vers av Nahojland
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-26 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland