Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spy

 

en spykänsla pressar sig upp
genom min bröstkorg
det är vad livet gör
en ångestspya
på fem rader




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-26 16:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
You make me wanna puke, utbrast Iggy Pop på scenen, och spydde sedan.

Det är annat än Isley Brothers´ "Shout"...

Ibland blir man bara så FED UP!
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger