Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solpojken

 

Den lille pojken i himmelsblå skjorta
gick över torget med steg
som fick solen att gå ur moln




Fri vers av Rachel Roth
Läst 624 gånger
Publicerad 2005-08-07 21:41



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
gå ur mol, bara det är härligt
2005-08-09

    ej medlem längre
solen skiner
vädret är fint
men vill använda sina dansar fötter
fri översättning av Bob Marley

och så har vi alla att tacka den lilla pojken.

en fin fin dikt.

( är fortfarande förkrossad ;)
2005-08-09

  Tove Meyer VIP
väldigt vacker. så att man nästan vill gråta.
2005-08-08

  smilla
bra, bra, bra. "som fick solen att gå ur moln" gör hela dikten!
2005-08-08

    Kevin
super duper bra!!!!!!!!
2005-08-08

  Nic
Ooooooh så fin!
Naturligtsvis ser jag min lille son framför mig (han som inte är liten längre)
Väldigt levande bild du beskrivit :)
2005-08-08

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Jag saknar ord! Jag smälter! GUD vad bra!!!
2005-08-08

  stella
Alldeles,alldeles underbar! Härlig tanke att man kan få solen att gå UR moln. Fullfjädrat!
2005-08-08

  Håkan Eklund
perfekt dikt som stämmer
med den bekymmerlösa mentalitet
man bara finner i ett glatt barn.

bra göra skjortan himmelsblå, för att
knyta det till solen.

dikten andas glädje. hurrra!!
2005-08-08

    Confused
va gulligt, *ritar upp ett foto* (eller ngt sånt :P)
2005-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth