Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta inte ner min sol

Ta inte ner min sol
när jag äntligen
hissat upp den
på himlen

Mot det blå
kontrasterna
är så fina
och ärliga


För när mörkret
lägger sig
ser jag inte längre
dina färger


Du har
kalla fötter
och jag
ett fruset hjärta

Behöver något
som värmer
när dina armar
lämnat mig


Ta inte ner min sol
när jag äntligen
hissat upp den
på himlen




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-26 22:16



Bookmark and Share


  Just Emotions
underbart skrivet!! APPLÅDER*
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér