Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÅ STEG

 

 

Små steg

Gör framsteg

Ibland bakåtsteg

Det viktigaste är att vilja

Viljan att gå framåt

Modet är styrkan

Våga är klivet

Är målet

Till nästa

Kliv

Vila i de små stegen

Krävs tålamod

Jag går nu framåt

För att jag vill

Sakta framåt

Tänker inte längre

Be om ursäkt

För mitt varande

För jag gör

Det på mitt sätt




Fri vers av Fånga dagen
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-27 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du räddade mig precis... delvis. på något sätt. dina ord passar perfekt i min sinnesstämning.
2008-10-29

  Eaglemountains VIP
Även med små steg, så kommer man framåt - har man viljan och tålamodet dessutom, då går det ännu bättre.....lycka till!
2008-10-28

  Maria T
Du har viljan och modet och styrkan
2008-10-27

    Martina Östlin
"Viljan att gå framåt

Modet är styrkan

Våga är klivet

Är målet

Till nästa

Kliv"

Fint skrivet! Även små steg kräver stort mod!
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen