Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT FÖRSTÅ

 

 

Om jag kunde förstå allt som händer i livet

Om alla händelser som skett

Om jag nånsin kommer att förstå mig själv

Om jag nånsin vill veta allt glömt som ligger gömt

Jag vill så gärna veta och förstå hur allt fungerar

Jag vill så gärna vara med och delta i livet

I olika sammanhang  

Men jag kan inte förstå den barndomen jag fick

Jag har aldrig valt den 

Men jag har alltid letat efter svaren och alltid velat förstå

Varför allt blev som det  blev

Här står jag idag jag kan välja att gå vidare

Jag kan försöka att förstå

Jag kommer alltid fråga

Om jag inte förstår

 

   

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-27 00:28



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Titta alltid framåt, och gå framåt.....grubbla inte på det som varit, för den tiden har passerat.
2008-10-28

  Michaela Dutius
Ja fråga och ta ett steg i taget- det är en bra väg att komma dit man vill.
Fin dikt som berör!
2008-10-28

  Maria T
Du kommer att välja att gå vidare
och göra det bästa möjliga av den
dag som kommer
2008-10-27

    Martina Östlin
Kloka ord! Precis som du skriver så valde du inte din barndom men idag kan kan du välja att gå vidare. Inget lätt val, men jag tror att du klarar det! Kram.
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen