Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet pirr

ett pirr i kroppen
nästan en bortglömd känsla
men igenkänd

så kändes de när jag tittade på dig
och du log

ett litet pirr
och världen blev plötsligt ljusare




Fri vers av tRAsSeL
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-27 06:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En pirrtext som gjorde mig glad,
fick mig att le
2008-11-02

  Nordkvist
Så glad för din skull, för ER skull! Ni är värda varandra. :) <3
2008-10-27

    eva m h
Härligt!
2008-10-27

  Larz Gustafsson VIP
Känner igen känslan.
Den kan fylla en, från topp till tå och påverka olika kroppsdelar...
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL