Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hummingbird; Totem Joy - Dies if Caught.
Skillnaden...



mellan vampyrer och kollibrin

 

~

när värdering av egen vinst är större än

 

ödmjukheten att gå bredvid och njutningen

av att utbyta det goda med varann

så som det tuffa

 

 

är hjärtat inte med

 

 

 

det är därför man inte är en vän med en egoist

som när sig själv mer än delar sin värld som

man själv önskar dela sin egen

 

 

för gemensam njutning

~

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-27 07:47



Bookmark and Share


  Gryft
Tänkvärda ord..

Bra
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri