Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTMAGI



Jag färgar håret i höstens färger
andas besvärjelser som
glöden snärjer

Jag färgar mina läppar röda
öppnar mina sinnen
som valt ut ditt hjärta
det som jag ska skörda

Kom...

Kom till mig
så ska jag

färga dig
snärja dig
leda dig
förleda dig
känna dig
bränna dig
åtrå dig
bistå dig
förhäxa dig

Låta dig
uppläxa mig

för att jag inte kan
stilla min hunger
den som du väckte
som mitt hjärta sjunger




Fri vers av SeXara
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-27 12:04



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
En glad kärleksdikt med rim och rader som snärjer omkring precis hur de vill!
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara