Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En

Vad ser man när man ser på mig?
Jag undrar om man ser hur jag lider.
Vad ser man då, när man tittar mig i ögonen?
Kanske man ser att jag inte har gråtit fastän jag velat.
Jag undrar om man hör i min röst när jag talar,
att något inte stämmer.




Fri vers av Arnella
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-08-07 23:32



Bookmark and Share


    Sonja
bra, väldigt bra. visar att man inte kan gömma en känsla.
2005-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Arnella
Arnella