Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. alleman allmän man är inte jag inte du men ofta elakt, och ska "man" bära enskilds tyck?  står mig upp i  halsen.. och jag kapar mina broar - inte bara gungar lite fint som "man" ofta gör.. Svinerier i


engagemanget, och bron sviktar till andra sidans flock

 

kanske man ska akta sig

från att kalla nån hora

om man betraktar från bockögon

blå

kanske man ska akta sig

från att betrakta alls

om man där ensam gå

kanske man ska bara stå

och se på

tills ögon sjunka till hjärtnivå

 

kanske man ska använda jag

istället för allmänt man eller

bara ändå se andras ögon

små

~

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-27 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri