Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No. 7


läppar utsirade av komplimanger
droppar på skiktad hud
en kropp utan genetik, utan märken, utan
naturliga delar
hopsatt av ståltråd
av vassa tungor
av karaktärer

lek med mig
säg vad jag ska göra
vem jag ska vara
hur jag ska tala
måla mig så de kan se mig
låt mig bli mässaren; ett sakralt minne

ge mig ord och
sy mig fast
sy mig fast
i kedjor.




Fri vers av Execution Boy
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-27 15:51



Bookmark and Share


  Матрёшa
"måla mig så de kan se mig
låt mig bli mässaren; ett sakralt minne" - där sätter du hela tonen i dikten o låter den bli klar för läsaren. Otroligt fint.
2008-10-31

    Issand.
jag kanske inte förstår den, men den var skitfin :)
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy