Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1544

ögon förhäver sig, äcklas
spyr skärpa, syn, seendet

vätskan rinner ner, faller som en klänning över det håriga benet, armen, den fetlagda magen, skär, fördriver, syr fast en slags yta som tränger undan de beiga lagren som målat honom osynlig mot kulissen av brun verklighet

ljus i maniska cirklar

demonens förvridna linjer upplöses och jag
träder ut ur bilden, sanerad och fri




Fri vers av Execution Boy
Läst 431 gånger
Publicerad 2009-04-17 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy