Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två

metall, pärlor och maskiner på silver
artilleri och stål

hjärtat är bläck
blodet is
bröstet järn
ryggen spetsad
vristerna vatten

kirurgin är perfekt
skalpellens snitt precisa

han har en kniv som han skivar kött med
han lägger sig i högar, i olika sängar
i människor

han är död men återföds inom andra

som fostret




Fri vers av Execution Boy
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-22 01:28



Bookmark and Share


  WhiteTrashBastard
deep sheiit maan!blodigt bra!
2009-05-16

  Ms Lovecraft
"han har en kniv som han skivar kött med
han lägger sig i högar, i olika sängar
i människor"

Bloody brilliant. Med betoning på blod.
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy