Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No. 9


piller och linjer vid dina ögon
gör dig perfekt
isblå vit svart
kom över mig, som snö; naken, kall
rakad, reducerad, rispad av regn

min slav, min lögnerska
min bedjerska, min sköka

fall in i mina celler.




Fri vers av Execution Boy
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-27 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy