Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22

en organisk helhet utan delar, utan detaljer
ett omsvep
ett intellekt utan hölje, utan en inskränkande rörelse av urskiljning,
prosa

sinnet som ett hav, oändligt, hela tiden i rörelse, på väg bort, längre och längre bort, mot tomhet och existens, stilla nedstigning




Fri vers av Execution Boy
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-13 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy