Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett

du är i ett mausoleum
Narcissus isgrav
speglar, genomskinlig luft, kyla

frusna ansikten reflekteras
förevigas av fixering
upphörd rörelse, död

ord ihopsamlade i en betydelse
vidrigt vita, vettvilliga
klädda i ursprungets glitter

ser Du mig?

valv
vakuum
verism

ser Du mig?

inte som metafor
inte som Gud
som fakta, som tinget i sig




Fri vers av Execution Boy
Läst 326 gånger
Publicerad 2009-04-20 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy