Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnällspiken

 

jag tror jag ska byta nick
kalla mig *gnällspiken*
för just nu är det för jävligt
bara jämmer och elände!




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-27 16:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så är det nästan alltid för mig. Men jag ser det inte som gnäll utan som rimmade socialrealistiska dagboksanteckningar, eller, om man så vill, poesi.
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger