Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
("Le" betyder elak och har inte ett smack med leenden att göra!)


Jag är le

 

jag har ont
nu är jag le
desperat elak

jag är trött på att mjäka
vara snäll och klappa på armen
och se bekymrad ut

stick och brinn!

för jag har ont i själen
och det gör mig le som fan
och trött




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 345 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-27 17:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2008-10-28

  Blåbäret
smärta när den är som värst och tyngst att bära...finns inget utrymme för någon eller något annat...känns igen alltför väl...
2008-10-28

  Elaine.S VIP
Ord och inga visor...ibland måste man helt enkelt
sätta ner foten och det gör du här med besked...
2008-10-27

  Just Emotions
snyggt skrivet!
2008-10-27

  aol
bra fångat gillas
2008-10-27

  Larz Gustafsson VIP
Ok...Hej då...
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger