Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg upp

 

på väg upp
ur det djupaste diket
ur letargins gyttja
som alltför länge sugit fast mina vrister
i stillaståendet

jag sliter mig loss

när jag inte längre orkar vara trött
ledsen
eller oroa mig mer
omvandlas oron
till inre kraft




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-27 23:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och ibland orkar man inte vara glad.
Ibland behövs det att någon får igång en, liksom.
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger